PE CD\DVD

FOTOGRAFII

PE CĂNI

Imprimare pe discuri si cani in Moldova.

Este evident faptul ca principalul serviciu al copy centrului este imprimarea. In viata de zi cu zi nu acordam atentie cat de des folosim serviciile acestea. Insa, incapacitatea de a imprima documente necesare sau de a face o copie ne poate schimba planurile pentru intreaga zi si ne face griji suplimentare.

De aceea, imprimare color si alb-negru in Chisinau sunt un tip popular de servicii, iar centrul nostru poate indeplini orice sarcina dorita. Oferim serviciu de imprimare laser, care pana acum nu este cea mai folosita, dar isi indeplineste cu adevarat misiunea de a ajuta elevii, studentelor si toate celelalte persoane in urmatoarele functii:

 • Imprimare documentelor. In Moldova, noi suntem cei care face acest serviciu cat mai rapid si eficient.
 • Imprimare pe cartea intreaga, deoarece noi suntem echipa de specialisti pentru care nu conteaza ce serviciu sa indeplinim. Noi vom fi bucurosi sa va ajutam cu orice sarcina.
 • Imprimare de text specific fara pete, defecte si alte imperfectiuni.

Toate acestea pot fi imprimate pe hartie de diferite grosimi sau culori, dupa dorintele dumneavoastre. Cu toate acestea, va putem oferi diverse servicii de imprimare, inclusiv:

 • Imprimare fotografiilor in Chisinau si alte imagini pe hartie de inalta calitate.
 • Imprimare A4 si in alte formate cu ajutorul echipamentelor profesionale, atat pentru anumite pagini, cat si pentru diferite foto.

Datorita acestui lucru, va puteti bucura de afise luminoase si fotografii emotionante. De asemenea, puteti sa ne contactati cu privire la alte servicii:

 1. Xerox paginilor,
 2. Scanare cartilor,
 3. Copertare tare a diplomelor,
 4. Laminare documentelor.

De asemenea, va putem ajuta sa facem pe cei dragi mai bucurosi cu cadouri cu printri. Centrul nostru ofera servicii creative precum:

 • Imprimare pe discuri CD sau DVD in Moldova. Acest serviciu este cel mai adesea utilizat pentru discuri de nunta, discuri cu felicitari sau pentru a va aminti cele mai bune momente din viata voastra.
 • Imprimare pe cani sau tricouri Buiucani este o oferta actuala, deoarece puteti deveni proprietarul unui articol individual pentru garderoba sau a unei cani personalizate, care va va ridica dispozitia in dimineata devreme la fiecare zi.

Dupa ce ati ales exact serviciile noastre de imprimare, veti fi multumiti si va vom astepta din nou.

Incarcare cartuselor in Moldova si Chisinau – copy centru Magicton.