SCANARE / ARHIVARE ELECTRONICĂ

 

Scanarea documentelor și fotografiilor în Moldova.

Din întreaga lista de servicii ale copy centrului nostru, una dintre cele mai populare este scanarea. Oferim atât scanarea color în Chisinau, cât și cea clasică - alb-negru.

Versiunile electronice ale documentelor scanate, pe care le puteți purta cu dumneavoastră, vă pot ajuta în multe situații. Dacă este necesar, puteți furniza imediat o copie a documentului potrivit. De aceea, scanarea documentelor în Moldova este un lucru fără care nu este ușor în lumea modernă.

Dar ce puteți să faceți dacă aveți nevoie de un fragment dintr-o carte sau chiar de o carte întreagă, care există doar în câteva exemplare și care nu este disponibilă în format electronic? În acest sens, centrul nostru vă poate oferi un serviciu - scanarea cărților în Chișinău sau a unor pagini specifice din ea. Aceasta problemă este înțeleasă de către elevi și studenți din domenii speciale.

Acest serviciu este deseori solicitat, precum și scanarea textului. Suntem printre cei puțini, care vă vor scana orice carte, indiferent de câte pagini ea contine. De aceea, scanarea este folosită peste tot, deoarece trecerea textului în format electronic poate facilita în mod semnificativ lucrarea ulterioară cu aceasta.

De asemenea, puteți să ne contactați cu privire la alte servicii:

  1. Xeroxul paginilor,
  2. Imprimarea fotografiilor,
  3. Copertarea tare a diplomelor,
  4. Laminarea documentelor.

Cu toate acestea, chiar și scanare imaginiilor Buiucani devine tot mai populară, deoarece noi toți dorim sa salvăm fotografiile nu numai pe paginile albumelor foto, ci și să împărtașim amintirile noastre pe rețelele sociale.

Incărcare cartușelor în Moldova si Chișinău – copy centru Magicton.