alb negru site 2018(1)

Imprimarea documentelor in Moldova.

La moment, imprimarea documentelor în Chișinău este unul dintre cele mai solicitate servicii ale centrului nostru. Acest serviciu este necesar în aproape orice organizație, iar având o copie a pașaportului dumneavoastră, diverse certificate sau contracte puteți soluționa mai multe probleme fără întârziere.

In copy-centrul Magicton, printre serviciile mai populare, există și imprimarea cărtilor în Moldova, cât și revistelor, ziarelor sau a altor articole interesante. Putem efectua imprimarea a întregului material, cât și paginile selectate de client. În Chișinău acest serviciu este cel mai solicitat în randul studenților sau specialiștilor în domenii rare.

De asemenea, puteți să ne contactati cu privire la alte servicii:

  1. Scanarea documentelor,
  2. Imprimarea fotografiilor,
  3. Copertarea tare a diplomelor,
  4. Laminarea documentelor.

Imprimarea paginilor se realizeaza atat in alb-negru, cat si in color. Lucram cu diverse formate, printre care cele mai populare sunt A4 si A3. Propunem doua optiuni de imprimare: mata sau lucioasa.

Imprimarea lucioasă în Moldova este potrivită pentru imaginile aprinse si saturate, gama de culori pe care doriți să o evidențiați. Dezavantajul luciului îl reprezintă reflecțiile de pe imagine. La rândul său, imprimarea mată în Chișinău este folosită pentru imagini detaliate, cu o mulțime de elemente mici. Amprentele digitale și zgârieturile minore sunt invizibile pe o astfel de hârtie.

Specialiștii Magicton monitorizează permanent echipamentul și îl întrețin într-o stare impecabilă. Datorită acestui fapt, calitatea de imprimare paginilor, documentelor și fotografiilor va fi mereu la maxim, fără pete și defecte. Noi cu o mare plăcere vom efectua toate serviciile posibile, nu doar xeroxul cărților Buiucani.

Încărcarea cartușelor în Moldova și Chișinău – copy centru Magicton.